At tage kampen til kræft: #cancer

Giver mulighed for at finde en kur. . Billede offentliggjort på 19 April 2014 tage kampen til kræft. En af de mest lumske kræftformer er Mesotheliom.

Alicia Tenise | En Life + Style Blog: Sådan Pitch mærker som en Blogger

Sørg for, at din e-mail-adresse flugter med dit brand første ting først: Tag et kig på din blogs e-mail. Hvis youre stadig bruger denne arkaiske AOL email adresse, er chancer et brand ikke er til at tage dig alvorligt. Ideelt set bør du baby navne for drenge unikke bruger en e-mail-adresse, der indeholder dit domænenavn i det (ex. yourname@yourblogurl.com). Hvis det ikke er en mulighed, er Gmail den mest professionelle, gratis e-mail-udbyder. Ked af Yahoo og Hotmail fans.

Justin Bieber nyheder, billeder og videoer | Bieber-news.com

Donere gennem JustGiving er enkel, hurtig og fuldstændig sikker. Dine oplysninger er sikre med JustGiving de vil aldrig sælge dem på eller sende uønskede e-mails. Når du donerer, vil de sende dine penge direkte til velgørenheden. Så det er den mest effektive måde at donere spare tid og reducere omkostningerne til velgørenhed.

Neil Grainger er fundraising for Cancer Research UK

Vi er en gruppe af “beliebers”, der nyder at dele vores kærlighed og støtte til JB på denne blog. Vores mål er at give dig alle de seneste nyheder, fotos, videoer på biebs. Du er velkommen til at gennemse webstedet og sørg for at følge os, så du få vores opdateringer på din streg. Familie websteder</p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s